المقادير:
نصف كيلو جمبرى
حبة سبيط (حبار) متوسطة الحجم ومقطعة مكعبات
لحم 4 حبات كابوريا
2 حبة طماطم
بصلة متوسطة
ملعقة دقيق كبيرة
ملح فلفل اسود بهارات حبهان
4 اكواب ماء
الطريقة:
يفصل الجمبرى الصغير عن الكبير فى قدر الطبخ
يوضع 3 ملعق زيت ويشوح فيها الجمبرى الصغير
مع البصل المكعبات والطماطم المقطعة مكعبات
الى ان ينضج الجمبرى ويصفر البصل
ثم بعد ذلك يضاف كوب ماء والملح والبهار والفلفل
ويترك ليغلى يرفع القدر من على النار
وتفرغ محتوياته فى الخلاط الكهربائى مع ملعقة الدقيق ويضرب
يعاد وضع الشوربة فى القدر ويضاف اليها 3 اكواب ماء مغلى
ثم يضاف الجمبرى المتبقى الكبير)و السبيط المقطع مكعبات ولحم الكابوريا
يغطى القدر يترك ويغلى لمده10 دقائق
التوقيع